AIST Online

Cum arată biroul AIST Online? La fel de bine organizat ca şi cel fizic dar… în mediul online.

Copiii care participă la programele noastre primesc la înscriere un link de acces, pe care îl pot folosi la toate programele pe care le derulăm. Pentru înscrieri suntem disponibili la telefon 0755.097.726.

Participanţii sunt primiţi în OFFICE, unde colegele de la Recepţie îi întâmpină şi le oferă consultanţă, altfel încât comunicarea să se desfăşoare în cele mai bune condiţii audio-video.

Ulterior, copiii primesc invitaţia spre sălile de curs, unde îi aşteaptă doamnele profesoare şi/sau colegii noştri internaţionali. Tot ce trebuie să facă aceştia este să apese un buton şi sunt automat direcţionaţi înspre sala potrivită.

Învăţarea este interactivă, cei aproape 300 de copii care frecventează cursurile şi workshopurile noastre online fiind dovada că educaţia este un proces eficient dacă există profesionalism din partea coordonatorilor, curiozitate din partea copiilor şi sprijin din partea părinţilor.

Şi apropo… NU trebuie să petreceţi timp deplasându-vă la sediu, NU contează dacă plouă, e cam frig sau caniculă, NU  aveţi nevoie de locuri de parcare şi NU aveţi de aşteptat afară sau pe holuri pe durata cursurilor.

AIST Online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus