Pentru tineri de 16-18 ani şi 18 ani+

EXCEL!

16-18 ani şi 18 ani+

  16-18 ani

  •  Beginners EXCEL (iAm/iDe)
  •  Advanced EXCEL (iAm/iDe)
  •  EXCEL Cambridge English KET/PET/FCE/CAE/CPE

Cursurile Beginners EXCEL şi Advanced EXCEL sunt croite în funcţie de nivelul de cunoştinţe lingvistice pe care tinerii îl au şi luând în considerare nivelul spre care aceştia tind. Fie că este vorba despre recuperarea unor noţiuni gramaticale rămase neclare din timpul anilor de studiu, despre câştigarea încrederii în abilităţile de comunicare orală sau perfecţionarea ascultării sau redactării, tinerii cu care lucrăm sunt incluşi în aceste programe adaptate nevoilor lor. În timp ce unii tineri doresc să îşi îmbunătăţească performanţele şcolare, alţii sunt pasionaţi de explorarea profunzimilor lingvistice sau caută sprijin în  indentificarea opţiunilor de studiu într-o limbă străină. Încercăm să răspundem cât mai adecvat nevoilor acestora şi stabilim împreună cu ei şi părinţii lor structura de urmat.   

Când? – în fiecare zi de luni până vineri
Cât durează? – 1 oră (60 de minute)
Frecvenţa recomandată? – de două sau trei ori pe săptămână
Cât costă?– 45 lei/oră, cu plata pentru ora efectuată, fie în avans, fie după ce se cumuleză maxim 135 de lei.
* Copiii care au frecventat cursurile AIST în anul educaţional 2019-2020 îşi vor păstra avantajele financiare şi logistice.

Pentru programul EXCEL Cambridge English KET/PET/FCE/CAE/CPE  vă invităm să consultaţi secţiunea Cambridge English a website-ului nostru.

   18 ani+

  •  Beginners EXCEL – General English
  •  Advanced EXCEL – Specialized English
  •  Limba română pentru străini
  •  EXCEL Cambridge English KET/PET/FCE/CAE/CPE

Cursurile noastre de limba engleză pentru adulți (Beginners EXCEL – General English şi Advanced EXCEL – Specialized English) sunt dedicate celor care doresc să învețe această limbă străină sau să şi-o perfecţioneze. Fie că este vorba de un vocabular de specialitate, ca cel economic, juridic, financiar, de afaceri, de inginerie sau altele, pe care participanții doresc să și-l însușească, sau doar au nevoie de limba engleză pentru conversație, concedii în străinătate sau completare de formulare, orele vor fi astfel structurate încât să îndeplinească dorințele și așteptările participanților. Cursurile pot fi individuale sau în grupuri foarte mici de beneficiari,  care pornesc de la acelaşi nivel lingvistic şi au aceleaşi obiective prestabilite. Vom încerca să ne adaptăm programului participanţilor, şedinţele având o durată de o oră sau două ore, după caz, la preţul de 100 de lei pe oră. 

Limba română pentru străini (Romanian for foreigners) este un program adresat persoanelor care nu vorbesc limba română ca limbă maternă. Baia Mare devine un oraș din ce în ce mai multicultural. Tot mai mulți străini se stabilesc aici pentru a lucra în companii unde pot să comunice şi în limba engleză, sau, din diverse alte motive, aleg să înveţe limba română. Dar pentru a interacționa cu alți colegi, pentru a avea o conversație simplă într-un magazin, la un ghișeu sau cu autoritățile din oraș, aceştia au nevoie de un minim bagaj de cunoștințe de limba română. Noi oferim cursurile de limbă română special croite pentru străinii care doresc să își însușească această limbă în scop personal sau de serviciu, la un nivel minim sau mediu, din nevoie, respect pentru țara în care trăiesc sau în vederea obținerii unei vize. Cursurile se vor organiza în zile convenite cu beneficiarii, iar preţul unei ore este de 100 de lei.

Pentru programul EXCEL Cambridge English KET/PET/FCE/CAE/CPE  vă invităm să consultaţi secţiunea Cambridge English a website-ului nostru.