Discovery

Copiii au curiozitatea înnăscută. De la primul “de ce?” aceștia trebuie stimulați să caute răspunsuri, să-și dezvolte gândirea critică și orientarea spre rezolvarea de probleme. Deși există de timpuriu jocuri cu reguli clare sau materii școlare care urmăresc aspecte științifice, nu toți copiii se regăsesc într-o lume a datelor exacte. Pentru cei înclinați spre filologie și limbi străine, lumea descoperirilor de tot felul poate fi la fel de fascinantă ca și pentru iubitorii de științe, în cadrul programului nostru DISCOVERY.    

Fiind în esență un curs de limbi străine (engleză/germană) adaptat vârstei și nivelului de cunoștințe al copiilor, clubul DISCOVERY este oportunitatea perfectă de a îmbina progresul lingvistic cu o doză de curiozitate inspirată de lumea din jur, cu toate valențele sale misterioase. Cadrele noastre didactice sunt ele însele într-un proces de permanentă evoluție și au integrat în aspectele gramaticale și de vocabular noțiuni menite să cultive curiozitatea fiecărei categorii de vârstă, astfel încât învățarea să se facă în mod plăcut și în zona de confort și interese a copiilor și tinerilor. 

Clubul Discovery va dura 1 oră, se va organiza online în fiecare zi de LUNI, după programul şcolar. Pentru a consulta oferta de prețuri accesați aici