Pentru copii de 6-11 ani

EXPLORE!

6-8 ani şi 8-11 ani

 6-8 ani

  •  Beginners EXPLORE (iAm/ iUk/ iDe)
  • Advanced EXPLORE (iAm/ iUk/ iDe)

Programul Beginners EXPLORE se adresează copiilor din clasele primare care încă scriu şi citesc mai greu, cursul de limbă fiind centrat pe acumularea vocabularului şi a structurilor gramaticale esenţiale, învăţarea contextuală şi stimularea creativităţii jucând un rol esential pentru cultivarea plăcerii de a folosi limbile străine.

Acest program vine ca o continuare perfectă a programelor Start English! și Start Deutsch!. Odată familiarizați cu mediul englezesc și german, având puse bazele lexicale din prima etapă, copiilor le va fi mult mai ușor să-și îmbogățească vocabularul, să folosească aceste cuvinte în structuri gramaticale bine închegate și să se simtă totodată comozi în folosirea liberă a limbilor în dialoguri simple, elementare. Joaca și muzica sunt în continuare prezente, acestora adăugându-li-se exerciții serioase, dar interactive, de învățare a alfabetului și a foneticii limbilor engleză și germană. Copiii vor fi capabili, la finalul acestei etape, să recunoască sunete specifice, să scrie și să citească unele cuvinte scurte, dar vor avea parte și de introducerea treptată în lumea fascinantă a gramaticii.

Programul Advanced EXPLORE se adresează copiilor din clasele primare care au un nivel avansat de cunoaştere a limbilor engleză sau germană, echipa noastră facilitându-le tranziţia de la etapa de re/cunoaştere, la cea de însuşire şi operare cu instrumentele lingvistice dobândite anterior. Acesta este momentul cheie când copiii nu doar formulează propoziţii, ci expun idei şi transmit informaţii în cadrul unor dialoguri sau descrieri elaborate.   

Cursurile iAm şi iUk sunt în esenţă cursuri de limbă engleză, dar tematica folosită pune în valoare cultura şi civilizaţia spaţiilor de ambele părţi ale Atlanticului, reperele artistice, din lumea ştiinţei şi a literaturii, care au generat un impact la nivel global pentru patrimoniul mondial al umanităţii.

Participarea la aceste două programe inedite va ajuta elevul să se simtă încrezător în propriile cunoștințe de limbă, va deveni tot mai familiarizat cu spațiile în care se vorbește engleza și va dezvolta un spirit deschis spre nou, spre cunoaștere. Acest lucru îi va hrăni curiozitatea, îl va ajuta să se dezvolte armonios, iar cunoștințele dobândite aici, îl vor ajuta în viitoarele călătorii prin lumea anglo-saxonă sau americană.

Cursul iDe este un curs de limbă germană adresat copiilor începători din clasele primare, care vor descoperi limba germană şi cultura ţărilor în care aceasta este limbă oficială.

Frecventarea acestui program  îi va ajuta pe cei care ne trec pragul să descopere frumusețile lingvistice și culturale ale limbii germane prin activităţi de educaţie nonformală dintre cele mai inedite, cum ar fi dictările în ciocolată, jocurile de rol şi de memorie, fișele interactive facilitate de tablele interactive sau de numeroasele aplicaţii educaţionale, toate având un rol important în îmbogațirea și consolidarea vocabularului, precum şi în cultivarea plăcerii de a învăţa.

Copiii sunt încântați să ia parte la cursurile noastre, plecând de fiecare dată mai bogaţi din punct de vedere lingvistic, cultural şi chiar personal. Spaţiile vorbitoare de limbă germană sunt o sursă de inspiraţie pentru cadrele noastre didactice, care aduc alături de vocabular şi influenţe culinare, muzicale şi artistice. Iar familiarizarea copiilor cu alte stiluri de viaţă, mentalităţi şi obiceiuri le deschide mintea şi le confirmă aplicabilitatea învăţării limbii germane prin contactul cu oamenii care o vorbesc. 

 Activităţile sunt desfăşurate într-o atmosferă inspirată de spaţiile socio-culturale care au generat limbile engleză şi germană: Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Statele Unite ale Americii, Germania, Austria, şi Elveţia. Folosind tehnologie de ultimă generaţie şi metode noformale dintre cele mai creative, copiii vor învăţa limbile străine jucându-se.

Când? – în fiecare zi de luni până vineri
Cât durează? – 1 oră (50 de minute)
Frecvenţa recomandată? – de două sau trei ori pe săptămână
Cât costă? – 35 lei/oră, cu plata pentru ora efectuată, fie în avans, fie după ce se cumuleză maxim 105 de lei.
* Copiii care au frecventat cursurile AIST în anul educaţional 2019-2020 îşi vor păstra avantajele financiare şi logistice.

  8-11 ani

  •  Beginners EXPLORE (iAm/iDe)
  •  Advanced EXPLORE (iAm/iDe)
  •  EXPLORE Cambridge English YLE (iUk)

Beginners EXPLORE reprezintă un pas firesc pentru copiii începători, care au de recuperat sau consolidat noţiuni de bază ale limbilor engleză sau germană, cursurile iAm şi iDe ajutându-i să-şi găsească motivaţia de a învăţa prin familiarizarea cu elemente specifice spaţiului cultural american pe de o parte şi a celui german pe de altă parte. 

Activitățile și jocurile realizate pe tablele noastre interactive de către doamnele profesoare îi atrag mereu pe copii spre a învăța tot prin joacă, indiferent de vârstă sau nivel. Acestea sunt completate de fișe cu exerciții de consolidare și de fixare a noilor cunoștințe, dar și de jocuri clasice de învățare a limbilor străine.

Advanced EXPLORE se adresează copiilor din clasele primare al căror nivel de stăpânire a limbii engleze le permite aprofundarea cunoştinţelor prin implicarea în dialoguri şi situaţii socio-culturale în care limba engleză sau germană reprezintă un instrument firesc de interacţiune. Astfel, cursurile iAm şi iDe maximizează şansele de succes ale copiilor, construind premise sănătoase pentru examenele cu recunoaştere internaţională şi performanţele şcolare din învăţământul românesc.

Pentru programul EXPLORE Cambridge English YLE (iUk) vă invităm să consultaţi secţiunea Cambridge English a website-ului nostru.

Când? – în fiecare zi de luni până vineri
Cât durează? – 1 oră (50 de minute)
Frecvenţa recomandată? – de două sau trei ori pe săptămână
Cât costă? – 35 lei/oră, cu plata pentru ora efectuată, fie în avans, fie după ce se cumuleză maxim 105 de lei.
* Copiii care au frecventat cursurile AIST în anul educaţional 2019-2020 îşi vor păstra avantajele financiare şi logistice.