Pentru copii de 3-5 ani

START!

3-5 ani

  •   START English!
  •   START Deutsch!

Programele de iniţiere Start English! şi Start Deutsch! pun bazele limbilor străine şi dezvoltă plăcerea copiilor preşcolari de a le învăţa. Structurate pe două niveluri, acestea susţin primii paşi ai copiilor pe calea formării vocabularului de bază şi a formulării primelor propoziţii în mod voluntar şi conştient.


Datorită jocurilor, cântecelor, fișelor atractive și a jocurilor de rol, aceste două programe sunt încântarea celor mici atunci când ne trec pragul. Copiii de abia așteaptă să se întoarcă la ora de engleză sau de germană, unde știu că se vor simți bine, se vor juca și vor lega prietenii de neuitat atât cu colegii din grupă, cât și cu doamnele profesoare. Prin intermediul acestor metode non-formale (de învățare prin joc și muzică), s-a demonstrat de-a lungul timpului, că o limbă străină se învață cel mai ușor, iar abilitățile de comunicare și de scriere se dezvoltă pe parcurs într-un mod natural, încă de la vârste fragede. Părinții vor observa cum pe măsură ce trec orele, copiii se vor simți tot mai încrezători în a folosi engleza sau germana în viața de zi cu zi, recunoscând și folosind elemente de vocabular pentru obiecte din jur, membri ai familiei, rutine zilnice, culori etc.

Când? – în fiecare zi de luni până vineri
Cât durează? – 40 de minute
Frecvenţa recomandată? – de două ori pe săptămână
Cât costă? – 15 lei/oră, cu plata pentru ora efectuată, fie în avans, fie după ce se cumuleză maxim 45 de lei
* Copiii care au frecventat cursurile AIST în anul educaţional 2019-2020 îşi vor păstra avantajele financiare şi logistice.